Fysioterapia Istunta Liikutella Valmennus

Istuntaohjaukset nyt opiskelijahintaan

Teen viimeistä fysioterapiaharjoitteluani omaan yritykseeni ja osa toimintaani on ratsastajien istuntaohjaukset. Tämän vuoksi tarjoankin nyt elo-lokakuussa 2020 istuntatunnit huomattavan edulliseen opiskelijahintaan.

Olen I-tason Centered Riding -ohjaaja ja viittä vaille valmis fysioterapeutti. Tämän kevään ja kesän olen työstänyt fysioterapian opinnäytetyötäni ratsastavan äidin paluusta harjoittelun pariin raskauden ja synnytyksen jälkeen. Lisäksi teen syksyllä loppuun keväällä keskeytyneen fysioterapiaharjoitteluni ja valmistun fysioterapeutiksi loppuvuodesta. Äitiysfysioterapiaan aloin kouluttautumaan viime vuoden lopulla ja tämän vuoden lokakuussa aloitan lantionpohjan fysioterapian täydennyskoulutuksen.

Käytän ohjauksessani Centered Ridingin periaatteita yhdessä fysioterapeuttisen lähestymistavan kanssa. Tarvittaessa työskentelemme maassa ilman hevosta ja etsimme kotitehtäväksi istuntaasi tukevat harjoitteet. Alussa harjoittelu on enemmän hevosen liikkeen ja oman kehon ja olemisen kuuntelua ja tunnustelua, mutta näiden tullessa tutummaksi yleistämme opittua siirtymisiin yms. hevoseen vaikuttamiseen. Tavoitteena ei ole, että osaisit istua kauniisti vain täydellisissä olosuhteissa, vaan että istuntasi on turvallinen ja toimiva myös ”poikkeusoloissa”. Olen kirjoittanut ajatuksia istunnasta myös tähän blogiin.

Tarjoan syksyn ohjaukset opiskelijahintaan 31.10.2020 asti. Hinnat sis. alv 24 %.
Yksilöohjaus max. 60 min: 40 €
5 kerran sarja: 190 €
Hinnat voimassa, kun etäisyys Espoon Leppävaarasta korkeintaan n. 40 km. Kauemmaksi kysy hintaa omalle tallillesi! Lisäksi kuljen säännöllisesti Leppävaara – Riihimäki -väliä ja useamman ratsastajan ryhmille mahdollista sopia viikonloppuohjauksia Tampereen seudulle.

Ota yhteyttä laura.santakivi@liikutella.fi tai puhelimella 050 5954 126. Elokuussa mahdollista joustavasti päivät, illat ja viikonloput.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

three × four =